Nieuwe lidmaatschappen!

nieuw

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat ons gymlokaal vanaf nu nieuwe soorten lidmaatschappen aanbiedt die gericht zijn op Small Group Training en Personal Training. Deze nieuwe opties zijn ontworpen om je fitnesservaring nog effectiever en persoonlijker te maken.

Nieuwe lidmaatschappen PT en SGT:

  • 1x per week Small Group Training via BFNL voor €74,50 per maand : Dit lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan een Small Group Training sessie.
  • 10-rittenkaart Small Group Training voor €149,50 per maand : Met deze rittenkaart kun je tien keer deelnemen aan een Small Group Training sessie. Dit is ideaal voor wie meer flexibiliteit wenst in zijn of haar trainingsschema.
  • 1x per week Personal Training via BFNL voor €224,50per maand: Dit lidmaatschap geeft je toegang tot een wekelijkse persoonlijke trainingssessie, volledig aangepast aan jouw behoeften en doelen.

Als je benieuwd bent naar een van de bovenstaande lidmaatschappen, meld je dan bij een van de trainers. Je kan altijd een gratis les proberen om te kijken of het iets voor je is!

Andere nieuwsberichten