Veilig sporten bij het Gymlokaal

Vanaf vrijdag 18 februari gaan de versoepelingen in voor wat betreft de Corona maatregelen. Het Gymlokaal gaat deze versoepelingen dan ook stapsgewijs toepassen én blijft alles doen om je veilig én met plezier, -een van onze top prioriteiten- te kunnen laten sporten. Samen met onze Lifestyle Coaches ga je gewoon door met sporten onder begeleiding, werkend aan je mentale maar vooral ook aan je fysieke sportdoelen. Je immuniteit vergroten is nu heel belangrijk. Zeker omdat we nu al twee jaar nog meer inactief zijn geweest met zijn allen, is sporten daar een belangrijk onderdeel van op zowel preventieve als curatieve wijze.

  1. Alle medewerkers van het Gymlokaal én onze collegae van MMFysio zullen geen mondkapjes meer dragen maar houden natuurlijk nog steeds gepaste afstand wanneer nodig. Jij als sporter hoeft ook geen mondkapje tijdens het sporten te dragen.
  2. Sporters van het Gymlokaal hoeven niet meer hun QR-code te laten scannen bij onze balie.

  3. Goede (hand)hygiëne blijft nog steeds belangrijk, bij binnenkomst kunnen onze sporters en cliënten van MMFysio hun handen dan ook desinfecteren.

  4. Gezien onze kleinschalige sportboutique, waar onze leden op afspraak komen sporten én opstelling van de apparatuur, garanderen wij alsnog de 1,5 meter afstand voor alles sporters.

  5. Wij maken de apparatuur per dag geregeld schoon met desinfectiemiddelen.

Het voortdurend verversen van lucht is ook een extra maatregel die wij toepassen. Verse lucht zal continu aangevoerd worden van buitenaf. Wij hanteren de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Met minder restricties willen wij graag samen met jou blijven werken aan een actievere gezondere manier van leven, werkend aan je immuniteit en aan al je mentale & fysieke doelstellingen. Sporten was nog nooit zó belangrijk, veilig en leuk!

Het team van het Gymlokaal