Blessurespreekuur

Blessurespreekuur

Voor leden van het Gymlokaal met een blessure of acuut opgelopen sportletsel, is het belangrijk dat er snel en deskundig een fysiotherapeutische diagnose wordt gesteld. Zo nodig is het van belang om tijdig een behandelplan te starten om snel herstel te garanderen.

Loop gerust binnen
Elke woensdag van 16:00-16:45 uur zal Sammy Tilburgs als fysiotherapeut aanwezig zijn voor het spreekuur. Dit voor leden van het Gymlokaal maar ook voor onze samenwerkingspartners. Snel en accuraat blessure advies. Dit consult duurt 10 minuten. Sammy helpt mensen graag om ze weer op een hoger niveau te kunnen laten functioneren en om ze van hun dagelijkse klachten af te helpen. Hij heeft een leefstijl georiƫnteerde aanpak en gaat samen met je kijken waar talenten en verbeterpunten zitten.

Dit spreekuur is een kosteloze service!

Het sportspreekuur is bedoeld om snel inzicht te krijgen in de opgelopen blessure. Tijdens het spreekuur wordt een screening gedaan. Daarbij wordt gekeken wat er aan de hand is en wat er aan te doen is. Na screening volgt een advies. (verwijsbrief van de huisarts is niet nodig). Loop gerust binnen en neem plaats in de lounge van het Gymlokaal en je wordt geholpen op volgorde van binnenkomst.

Ervaar je klachten, of ken je iemand die klachten tijdens het sporten ervaart? Heb je behoefte aan een deskundig advies? Wacht dan niet te lang en kom bij ons binnen voor een beoordeling van je klacht.