Fysiotherapie Lent

Fysiotherapie MMfysio Lent

MMfysio is een brede fysiotherapiepraktijk met de focus onder andere op de behandeling van sporters en ouderen. Het team van MMfysio verzorgd samen met de Lifestyle Coaches van het Gymlokaal het sporten, beweeg- en leefstijlprogramma’s. Deze samenwerkingscombinatie op locatie van het Gymlokaal Lent maakt dat we onze cliënten de beste zorg en aandacht kunnen geven in Nijmegen (Noord) / Lent.

Fysiotherapie MMfysio Lent
Fysiotherapie voor sporters is een vak apart, en dat vak beheersen wij bij uitstek. Als sporter ben je bij ons in goede handen. Onze sportfysiotherapeuten begeleiden al jaren topsporters op Olympisch en wereldniveau. Peter Eemers, mede-eigenaar van MMfysio, is dan ook focus-fysiotherapeut van NOC*NSF. Wij werken samen met een groot aantal artsen en organisaties in de sport en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten.
Die kennis en ervaring zetten wij niet alleen in voor de vele topsporters die bij ons onder behandeling zijn, maar zeker ook voor de beginnende en recreërende sporter. Zo ook voor de sportende leden van het Gymlokaal Lent. Wij kunnen je blessure uitstekend behandelen, en je daarnaast door preventieve screening en advies helpen om blessures te voorkomen. Ook sporters met een handicap of chronische aandoening kunnen bij ons terecht.

Als je ouder wordt, zie je vaak de beweeglijkheid van je lichaam afnemen en de kwetsbaarheid toenemen. Wie hierdoor problemen krijgt met bewegen, kan bij ons terecht. Dat kan iemand van 83 zijn met Parkinson of iemand met een gebroken heup, maar net zo goed iemand van 58 met artrose in de knieën. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om je te helpen ke mobiliteit te verbeteren. Ook kunnen wij je helpen om te gaan met een eventuele beperking van de bewegingsmogelijkheden. Ons streven: zoveel mogelijk herstel en behoud van je beweeglijkheid en zelfstandigheid. Ons hoofddoel is: gezond ouder worden! Flexibiliteits- en krachttraining is hier ook een onderdeel van wat je na je behandeling als toevoeging kunt gaan doen. Wat je behaald hebt tijdens de behandelingen wil je ook behouden.
Bij MMfysio werken gespecialiseerde ouderen-fysiotherapeuten (geriatrie-fysiotherapeuten). Zij bezitten gedegen kennis over de bewegingsproblemen en specifieke ziektebeelden waarmee je te kampen kunt hebben.

Het fysiotherapieteam van MMfysio bestaat uit een samengesteld multidisciplinair team van: 20 personen en kijkt verder dan alleen fysiotherapie. Het gaat om jou en je klacht, bundeling van onze kennis, samen onder één dak! Door de zeer bijzonder moderne trainingsruimte kunnen we je de beste mogelijk actieve revalidatie en/of behandeling geven. Doordat we in deze samenstelling werken kunnen we iemand met fysiotherapeutische klachten optimaal begeleiden en zorgen we samen voor verbetering en vooruitgang. Met dit concept zijn we uniek in Nijmegen en Lent.

Wat hebben wij van MMfysio nog meer te bieden? Klik vooral op deze link en laat jezelf door ons meenemen in deze specifieke behandelmethodes.

Wil je dat één van onze fysiotherapeuten met jou contact opneemt voor het inplannen van een afspraak vul dan ons contactformulier in of bel ons op, plannen we samen met jou een afspraak.