Mindgains Receptenboek

Mindggainsboek

Wij zijn Ruud en Mignon van Mindgains. Misschien heb je ons al eens voorbij zien komen tijdens het sporten of op Instagram :). Na veel mensen online geïnspireerd te hebben voor een gezonde leefstijl met balans hebben wij nu ons eigen fysieke Mindgains Receptenboek “Makkelijk & Gezond” uitgebracht.

Speciaal voor alle leden van het Gymlokaal hebben wij een unieke kortingscode aangemaakt. Dus mocht je ons boek willen ontvangen, gebruik dan de kortingscode “Gymlokaal”  voor 15% korting!

“Maak gezond eten makkelijk met onze voedzame én lekkere recepten!

Vind je het lastig om gezond en makkelijk te blijven eten in je drukke (gezins)leven en val je vaak terug in ongezonde gewoontes en oude patronen? Dan is dit receptenboek perfect voor jou! Het Mindgains Receptenboek 2.0 is namelijk bedoeld voor iedereen die het druk heeft met werk, studie, een gezin, kinderen en ga zo maar door. Met maar liefst 60(!) voedzame, makkelijke én lekkere recepten waar je echt blij van wordt en die je elke dag weer wilt eten! En nee, je hoeft geen sterrenchef te zijn, dat zijn wij namelijk zelf ook niet! Van gezonde wentelteefjes tot heerlijke Mindgains muffins, eiwitrijke 100% pindakaas toast, veel varianten van overnight oats (ideaal om mee te nemen naar je werk), zelfgemaakte suikervrije granola, simpele ovengerechten, pasta’s, écht vullende en voedzame maaltijdsalades en zelfs een gezonde kapsalon!

Met onze Mindgains recepten brengen we rust in jouw drukke leven en laten we zien dat gezond eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!????

Dus of je nu blijvend wilt afvallen zonder dieet of simpelweg lekker in je vel wilt zitten, ons receptenboek is ideaal voor jou. Profiteer nu van onze tijdelijke pre-sale aanbieding en bestel snel!”

Klik hier om te bestellen!

Andere nieuwsberichten