Lid van de maand April

Lid van de maand

Lid van de maand april Arjen Vermolen, lees in het onderstaande interview wat hem tot lid van de maand maakt!

Ten eerste gefeliciteerd!
Ja super dankjewel

Wat vind je ervan dat je lid van de maand bent geworden?
Ja hartstikke leuk, mooie verrassing!

Had je het verwacht?
Nee eigenlijk helemaal niet. Maar goed ik heb wel het gevoel dat ik heel goed bezig ben. Maar volgens mij is iedereen hier heel goed bezig.

Hoe ervaar jij sporten bij Het Gymlokaal?
Voor mij is dit echt een ideale uitkomst. Wat ik mooi vind van de plek is dat het lekker kleinschalig is. Veel mensen die eigenlijk niks met sporten hebben maar ook mensen die er heel ervaren in zijn. ja dat proef je hier elke keer. Wat dat betreft een heel warm bad als je hier binnenkomt. Voor mij was het echt het perfecte moment om jullie te leren kennen.

Je gaat emigreren naar Nieuw Zeeland, zal er veel veranderen tussen daar en Het Gymlokaal?
Ja het zal in het begin even wennen zijn. wat ik fijn vind van de afgelopen maanden hier is dat ik 3 รก 4 keer per week in het Gymlokaal ben en verder nog doe aan zwemmen en badminton. Ook loop ik hier bij Profitt en let ik mede door hen goed op mijn voeding. Ik heb hier dus mijn leven redelijk gestructureerd en daar moet ik die structuur natuurlijk weer helemaal opbouwen. Het voordeel is nu wel dat ik hier er al 5/6 maanden zo mee bezig ben dat ik wel denk dat ik dat echt wel ga volhouden. Ze hebben in ieder geval geen Gymlokaal daar dus dat wordt even zoeken.

Ben je van plan om het sporten en de voeding door te zetten?
Jazeker! Ik had van Profitt al een dieet voor het aankomen in gewicht. Het is voor mij nu vooral spieropbouw en het gewicht een beetje omhoog krijgen. Ik heb nu ook al een programma voor als ik het straks moet proberen op peil te houden.

Als je weer terug ben in Nederland kom je weer langs bij het Gymlokaal?
Ja absoluut ik kom dan zeker terug!

Andere nieuwsberichten