Lid van de maand

lid van de maand juni

Sander, gefeliciteerd met de titel ‘Lid van de maand’ van de maand mei! Sander sport al sinds begin 2022 bij Het Gymlokaal en zit hier enorm op zijn plek. Hij geeft aan dat Het Gymlokaal meer voor hem is dan alleen sporten. Het contact met de leden en de goede begeleiding van de trainers van Het Gymlokaal geven Sander het gevoel dat hij bij een community hoort.

In het begin van 2023 is er bij Sander een knop omgezet en heeft hij samen met Het Gymlokaal zijn levensstijl compleet veranderd. Hij is nu vijf maanden bezig en door middel van EGYM. Een compleet nieuw voedingsschema en één-op-één sessies met onze trainers, waarin oefeningen werden gedaan die passend zijn bij zijn doel, is hij al 38 kilo afgevallen!

Sander haalt zijn motivatie uit de resultaten, maar ook uit de begeleiding van de trainers die samen met hem aan het begin van dit jaar dit avontuur zijn aangegaan. Als beloning voor deze uitmuntende prestatie krijgt hij een personal training sessie met onze trainer Rik. Tijdens deze personal training sessie gaat hij samen met Rik een nieuw trainingsschema behandelen om zo de stijgende lijn door te zetten.

Andere nieuwsberichten