Eerste verkopen sportshirts en sportvoeding

verkopen (1)

In de vorige nieuwsbrieven hebben jullie allemaal kunnen lezen dat Het Gymlokaal is gestart met de verkoop van sportshirts en sportvoeding. Onze nieuwe producten zijn met enthousiasme ontvangen door degenen die ze al hebben uitgeprobeerd. Wil je de nieuwe producten zelf uitproberen? Spreek een van onze trainers aan tijdens je volgende bezoek aan Het Gymlokaal. Ze staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en advies te geven over welke sportshirts en sportvoedingsproducten het beste bij jullie trainingsbehoeften passen.

Pre-Workout: Onze pre-workout supplementen zijn ontworpen om je energieniveau te verhogen en je focus te verbeteren, zodat je elke trainingssessie met volle overgave kunt benaderen. Ze zijn perfect om je te helpen je doelen te bereiken en het maximale uit je training te halen. De prijs voor een dosering is €2,99.

Elektrolyten: Tijdens intensieve trainingssessies verlies je essentiële elektrolyten zoals natrium, kalium en magnesium door zweet. Onze elektrolytensupplementen helpen je deze verliezen aan te vullen en zorgen ervoor dat je gehydrateerd blijft en krampen voorkomt. De prijs voor een dosering is €1,99.

Proteïnerepen: Proteïne is essentieel voor spierherstel en -groei. Onze proteïnerepen zijn een handige en smakelijke manier om je dagelijkse eiwitinname te verhogen. Ze zijn ideaal voor na je training of als een voedzaam tussendoortje. De prijs voor een reep is €3,49.

Sportshirts: Deze bieden we aan in elke maat (voor mannen en vrouwen) voor €24,99.

Andere nieuwsberichten