Verandering groepsles zondag

Groepsles zondag

Geweldig nieuws! Vanaf zondag 9 juli introduceren we de groepsles genaamd “Fit en Vitaal” ook op zondag! Deze les is speciaal ontworpen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken en tegelijkertijd je vitaliteit te vergroten.

Tijdens de Fit en Vitaal les zal je deelnemen aan een energieke en motiverende groepstraining onder begeleiding van onze instructrice Petra. De les zal een combinatie bevatten van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen, zodat je een complete workout kunt ervaren.

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om actief te blijven, de Fit en Vitaal les is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus. De oefeningen zullen worden aangepast aan jouw individuele behoeften en mogelijkheden, zodat je op een veilige en progressieve manier kunt werken aan je persoonlijke doelen.

De groepsdynamiek zal je extra motivatie en inspiratie bieden, omdat je samen met gelijkgestemde mensen traint. Samen zullen we elkaar aanmoedigen en ondersteunen om het beste uit onszelf te halen.

De Fit en Vitaal les vindt elke zondag plaats in de vrije ruimte van 09:30 tot 10:00 uur. Het enige wat je nodig hebt is comfortabele sportkleding, sportschoenen en een fles water om gehydrateerd te blijven tijdens de training. Geen zorgen als je geen ervaring hebt met groepslessen, we verwelkomen beginners en helpen je graag op weg.

Dus kom op zondag langs en doe mee met onze Fit en Vitaal les. Maak van je zondag een dag vol energie, plezier en positieve veranderingen voor je gezondheid en welzijn. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen aan een fit en vitaal lichaam te werken!

Tot ziens bij de Fit en Vitaal les!

Andere nieuwsberichten