Stagevacature!

Stagevacature mei

Goed nieuws voor sportieve studenten! Vanaf volgend schooljaar heeft het gymlokaal weer plek voor een stagiair(e), een student van het CIOS of Sportkunde. Ben jij gepassioneerd over sport en fitness en op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jouw kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw kans!

Als stagiair(e) bij het Gymlokaal krijg je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in een dynamische en stimulerende omgeving. Je zult samenwerken met ervaren professionals, betrokken zijn bij het plannen en uitvoeren van diverse sportactiviteiten en het begeleiden van sporters van verschillende niveaus. Bovendien krijg je de kans om je eigen ideeën en initiatieven te delen en uit te voeren, waardoor je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het gymlokaal en tegelijkertijd jezelf verder kunt ontwikkelen.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze stageplek? Stuur ze dan gerust deze informatie door! Voor meer informatie of om te solliciteren, kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar Lars@gymlokaal.com. Grijp deze kans om je passie voor sport om te zetten in een waardevolle leerervaring bij het Gymlokaal!

Andere nieuwsberichten