Sportschool Lent (nieuw)

FITNESS Voor iedereen

Het paramedisch- en sportcentrum voor iedereen! Het Gymlokaal Lent is een sport boutique met een nieuwe verfrissende kijk op fitness. Waar Lifestyle Coaches voor jou persoonlijke en hoogwaardige trainingsprogramma’s maken. Een sport boutique waarin persoonlijke begeleiding gecombineerd wordt met onder andere de nieuwste trainingstechnieken voor fitness op maat in 30 minuten. We werken onder andere met state of the art fitnessapparatuur van EGYM, zodat we als persoonlijke motivators je meer flexibiliteit, kracht, stabiliteit en conditie gaan geven. Alles voor een nieuwe en betere kijk op een stabiel, sportief en gezonder (sport)leven. Zelfs als je denkt dat fitness niets voor jou is, willen wij graag je mening doen veranderen!

MEER DAN EEN SPORTSCHOOL

Het Gymlokaal Lent is meer dan een fitnesscentrum of sportschool in Lent. We zijn een sfeervolle sport boutique waar persoonlijke aandacht en resultaatgerichte professionele training gecombineerd wordt met de nieuwste (digitale) trainingstechnieken. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Na je training kun je bijkomen onder het genot van een drankje in onze gezellige koffiehoek. Waarna je met een glimlach onze sport boutique verlaat.

KIEZEN VOOR HET GYMLOKAAL IN LENT

Kiezen voor het Gymlokaal Lent is kiezen voor persoonlijke begeleiding, deskundige Lifestyle Coaches, een sfeervolle sport boutique, resultaatgerichte 30 minuten trainingen met zeer overzichtelijke abonnementen. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training aan.

Meld je aan voor een gratis proeftraining

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.