Samenwerking tussen Het Gymlokaal en Sportcare4u

sportcare4u2

Maandag 25 september 2023 start de samenwerking tussen SportCare4U en het Gymlokaal met het aanbieden van sportmassage bij het Gymlokaal.

Mijn naam is Marc Schasfoort. Ik ben een trainer van het Gymlokaal. Velen zullen mij al wel kennen. Maar toch stel ik mezelf even kort voor. Ik ben 20 jaar jong en in september ben ik gestart ik met de opleiding HBO Fysiotherapie. Afgelopen schooljaar heb ik mijn “CIOS Fitness health coördinator” diploma behaald met verschillende keuzedelen. Conditietrainer, verdiepend blijvend fit, gezonde levensstijl en sportmassage. Vanaf 1 september 2023 ben ik begonnen met het geven van sportmassage. Mijn onderneming heet SportCare4U.

Sportmassage voorkomt blessures en werkt herstel bevorderend. Iedereen heeft wel eens last van strakke spieren door overbelasting, onvoldoende herstel na een training of zware inspanning. Door regelmatig sportmassage toe te voegen aan uw trainingsschema gunt u uw zelf een optimale conditie te krijgen of te behouden.

Tarieven:
Sportmassage 30 minuten €27,50

Tijden:
Maandagen tussen 18.00 en 21.00 uur
Woensdagen tussen 18.00 en 21.00 uur
Zaterdagen tussen 14.00 en 16.00 uur

Interesse in een sportmassage plan dan gelijk een afspraak in via de Gymlokaal app, per mail (marcschasfoort@gmail.com) of Whatsapp (06-14397217).

Ik hoop u snel te zien!

Sportieve groet,

Marc Schasfoort

Andere nieuwsberichten