Personal Trainer Lent (nieuw)

Fit zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. Waar de een graag wilt afvallen, wilt de ander juist aankomen. Trainen met het effect van personal training. Dat is het nieuwe trainingsconcept van Het Gymlokaal personal training Lent. Wij bieden persoonlijke, hoogwaardige trainingsprogramma’s: fitness op maat in slechts 60 minuten. Na zes weken voel jij je fitter en al na twaalf weken voel je een groot verschil. Dit is de persoonlijke training van de toekomst, op maat, binnen het bereik van iedereen die om zichzelf geeft. Jouw doel behalen doen we samen!

 

 

Persoonlijke training het Gymlokaal Lent

Fit zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. Waar de een graag wilt afvallen, wilt de ander juist aankomen. De missie van Het Gymlokaal is jouw doel behalen door middel van Personal Training op maat in onze mooie sport boutique met state of the art apparatuur. Voor ieder wat wils!

Het unieke personal training stappenplan het Gymlokaal Lent

Het Gymlokaal Lent onderscheidt zich door het unieke stappenplan. Dat bestaat uit mobiliteit, stabiliteit, kracht, conditie en functionaliteit. Je krijgt elke keer een efficiënte training van 60 minuten. Meten is immers weten en word je ook geregeld getest op flexibiliteit, kracht, uithoudingsvermogen én bodyscan waar we onder andere kijken naar je spiermassa, vetmassa en vochthuishouding. Maatwerk op en top! In korte tijd train je samen met een personal trainer en ontdek je het effect van een personal training. In een laagdrempelige, kleinschalige sfeer volg je trainingen die helemaal bij jou passen en volledig op maat zijn gemaakt. Dit is de persoonlijke training van de toekomst!

TRAININGSBANDJE HET GYMLOKAAL LENT

Wie ons personal training programma volgt, krijgt een eigen trainingspolsband. Met deze polsband train je gericht aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Je traint op machines die alles automatisch voor je instellen en al jouw persoonlijke instellingen onthouden. Wij bieden doelgerichte programma´s voor afvallen tot spieropbouw. Daarnaast kun je bij ons terecht voor speciale programma´s, bijvoorbeeld voor mensen met diabetes type 2. Wat je ook wilt bereiken, met de EGYM app kun je al jouw verrichtingen en prestaties volgen, zowel binnen als buiten onze sport boutique.

BEGIN BIJ HET BEGIN MET DE PERSOONLIJKE TRAINING

Bij het Gymlokaal Lent begin je letterlijk bij het begin. Vanaf jouw persoonlijke nulmeting werken wij eerst in fases aan een goede basis. Van daaruit is de volgende stap om toe te werken naar jouw persoonlijke doelen. Elke fase schept hierbij de lichamelijke voorwaarden voor de volgende fase. Na zes weken trainen met een personal trainer voel jij je al veel beter en fitter en na slechts 12 weken voel je echt het verschil. Zo ga jij van start, op weg naar een langer, beter, leuker, vitaler en gezonder pijnvrij leven.

De betaalbare persoonlijke training bij het Gymlokaal is voor iedereen bereikbaar. Onze goed opgeleide en ervaren personal trainers meten je progressie en helpen je echt verder om het effect van jouw trainingen te optimaliseren. Met de modernste trainingsapparatuur en trainingsmethoden maken zij jouw personal training de meest efficiënte en betaalbare training. Waarbij we steeds meer gaan uitbouwen met functional training, strevend naar jouw doelen! Naarmate je belastbaarheid toeneemt zullen we ook je conditie en vitaliteit een boost geven.

GEÏNTERSSEERD IN PERSONAL TRAINING?

Hebben we je interesse gewekt? Lijkt het je om je trainingen eens flink uit te breiden in de diepte? Boek dan hier je personal proeftraining en ervaar wat je ervan vindt!

Meld je aan voor een gratis proeftraining

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.