Lid van de maand Daniëlle Salas Sotero

Lid van de maand juli

Daniëlle is verrast en vereerd als haar wordt verteld dat ze is uitgeroepen tot sporter van de maand. Naast haar indrukwekkende sportprestaties heeft ze deze titel verdiend vanwege haar toewijding aan het leren van de spagaat met behulp van de flexibiliteitslessen van Lonneke.

Enige tijd geleden gaf Daniëlle aan Lonneke aan dat ze dolgraag de spagaat wilde leren. Daniëlle is zelf danseres bij de dansschool Aquanilé in Lent, maar de spagaat kon ze zelf nog niet. Samen stelden ze als doel om dit tegen het einde van december te kunnen. Door wekelijks deel te nemen aan de flexibiliteitstrainingen van Lonneke en intensief te oefenen, heeft Daniëlle haar doel echter al eerder bereikt dan verwacht.

Ondanks haar recente succes is Daniëlle nog niet tevreden. Ze streeft ernaar haar spagaat verder te verbeteren om de uitvoering perfect te maken. Als beloning voor haar buitengewone prestatie wordt Daniëlle beloond met een personal trainingssessie met onze eigen personal trainer, Rik. Aangezien Daniëlle deze mijlpaal heeft bereikt met de hulp van Lonneke, geeft ze aan dat ze graag deze personal trainingssessie samen met Lonneke en Rik wil volgen.

Gevraagd naar haar motivatie om bij het Gymlokaal te sporten, wijst Daniëlle op de kleinschaligheid en de persoonlijke begeleiding die Het Gymlokaal biedt. Ze waardeert de Egym in het bijzonder omdat het spelelement ervoor zorgt dat de oefeningen niet saai worden en ze zo haar krachttraining kan volhouden.

Met haar vastberadenheid en de steun van Lonneke en Rik blijft Daniëlle haar sportieve doelen nastreven en is ze vastbesloten om nieuwe successen te behalen in haar sportieve reis bij het Gymlokaal.

Andere nieuwsberichten