Lid van de maand Christiaan

lid van de maand sep2

Christiaan is lid van de maand september geworden. Toen hem gevraagd werd wat hij er van vond gaf hij aan dat hij dit totaal niet had verwacht en vroeg zich af waarom juist hij was gekozen. De reden dat Christiaan gekozen is als lid van de maand september is omdat hij in zijn traject met Sammy aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt. Toen Christiaan bij Het Gymlokaal binnen kwam gaf hij aan dat hij niet fit was, maar door hard te werken en toegewijd te oefenen, is hij nu aanzienlijk fitter geworden. Om Christiaan te belonen voor zijn goede werk heeft hij als eerste het Gymlokaal sportshirt in ontvangst genomen. Wil jij nu ook zo’n mooi sportshirt? Vraag er dan naar aan de balie!

In een tijdsbestek van slechts een half jaar is Christiaan 15 kilo afgevallen, maar ook in spiermassa aanzienlijk aangekomen. Dit succes heeft hij bereikt door hard te werken, zijn voeding aan te passen en te stoppen met roken. Hij heeft deze prestatie voor elkaar gekregen door consistent te sporten en het verzetten van zijn gedachten om zijn stoppen-met-rokenproces vol te houden.

Wat betreft kracht merkt Christiaan zeker verschil sinds het begin van zijn traject met Sammy. Hij kan nu dagelijkse bezigheden veel gemakkelijker uitvoeren en het kost hem minder moeite. Soms verbaast hij zichzelf zelfs over zijn eigen kracht. Kortom, Christiaan’s verhaal toont aan hoe vastberadenheid en toewijding kunnen leiden tot opmerkelijke fysieke veranderingen en een verbeterde kwaliteit van leven.

Andere nieuwsberichten