Lid van de maand!

Lid van de maand Feb ( Maart)

Herma van Gemert is benoemd tot Lid van de Maand! Dit verbaasde haar enorm. Aanvankelijk ontbrak de motivatie om te sporten, maar pas recentelijk heeft ze die drive gevonden. Dit resulteerde in een toename van haar trainingsfrequentie van twee naar drie keer per week. De opmerkzaamheid van de trainers en het zien van resultaten hebben haar aangenaam verrast en gemotiveerd om door te gaan.

Het feit dat ze benoemd is tot Lid van de Maand beschouwt ze als een leuke nieuwe motivatie. Het motiveert haar niet alleen om door te gaan met sporten, maar ook om haar nieuwe training routine van drie keer per week vol te houden. Haar enthousiasme en motivatie om naar het Gymlokaal te komen zijn gegroeid naarmate ze resultaten begon te zien, vooral met metingen en haar verbeterde cardiovasculaire conditie. Haar dieet in combinatie met sporten heeft haar enorm gemotiveerd.

Het afgelopen half jaar bij het Gymlokaal heeft ze ervaren als heel prettig. Ondanks een gebrek aan motivatie in het begin, groeide dit geleidelijk. Ze waardeert de enthousiaste medewerkers die altijd klaarstaan om te helpen en het compacte en persoonlijke karakter van het Gymlokaal. Haar nieuwe doel is het verbeteren van haar cardiovasculaire conditie. De trainers hebben haar al geholpen met een speciaal programma om haar uithoudingsvermogen op te bouwen, met als uiteindelijke doel om langere afstanden te kunnen hardlopen.

Als beloning voor haar harde werk en toewijding krijgt ze een Gymlokaal shirtje en een sportvoeding pakket! Ben jij ook geïnteresseerd in een sportshirt of het gebruik van sportvoeding? Informeer dan bij onze trainers!

Andere nieuwsberichten