Lid van de maand

Lid van de maand januari 2024.

Menno Clerck is verkozen tot Lid van de Maand. Voor hem kwam dit als een aangename verrassing, en hoewel het voelt als een loterij, waardeert hij het feit dat hij deze maand in het zonnetje wordt gezet. Op de vraag wat hem zo enthousiast en gemotiveerd maakt bij elk bezoek aan het Gymlokaal, antwoordt Menno dat hij de motivatie put uit het besef dat het goed is voor zijn gezondheid. Bovendien geniet hij enorm van de gezelligheid die hij ervaart elke keer als hij komt sporten bij Het Gymlokaal.

Menno sport al driekwart jaar bij het Gymlokaal en kijkt uiterst positief terug op zijn ervaring. Hij benadrukt vooral de verrijking die de zaterdagochtendtraining in groepsverband biedt. Het gezamenlijk sporten motiveert en stimuleert hem meer dan individueel aan apparaten werken. De onderlinge steun en aanmoedigingen maken de ervaring nog plezieriger.

In januari gaat Menno beginnen met small group training, in de hoop dezelfde motivatie en stimulans te vinden als op de zaterdagochtend. Zijn doelstelling is niet zozeer gericht op gewichtsverlies of het kweken van spiermassa, maar eerder op het verbeteren van zijn algehele fitheid. Menno beseft dat regelmatig sporten goed voor hem is en hoopt door deel te nemen aan de small group trainingen dit in groepsverband te kunnen doen en tegelijkertijd een fittere versie van zichzelf te worden. Als beloning voor zijn inzet ontvangt Menno een sportshirt van Het Gymlokaal.

Andere nieuwsberichten