Leden van de maand

Lid van de maand pascal

Door hun toewijding aan een gezonde levensstijl en doorzettingsvermogen zijn Pascal en Elma benoemd tot ‘Leden van de Maand’. De bekroning kwam als een extra motivatie, aangezien ze het niet hadden zien aankomen. De toekenning is een stimulans om hun consistente inspanningen voort te zetten. Elma en Pascal wijden zich aan een gezonde levensstijl. Ze zijn vastbesloten en hebben tot nu toe met succes drie keer per week hun sportroutine behouden. Het vroege opstaan om te sporten wordt als een uitdaging gezien, maar ze vinden steun in elkaars aanwezigheid.

De drijvende kracht achter hun enthousiasme en motivatie om telkens naar het Gymlokaal te komen, is duidelijk merkbaar. Ze ervaren niet alleen fysieke verbeteringen en een toename van energie, maar hebben ook hun dieet aangepast, resulterend in aanzienlijk gewichtsverlies. Deze zichtbare resultaten hebben hen aangemoedigd om door te zetten. Na een jaar sporten bij het Gymlokaal kijken ze positief terug. Ze prijzen de goede begeleiding en waarderen de driemaandelijkse evaluaties, die de vooruitgang in kaart brengen. Pascal erkent dat het aanpassen van zijn programma van vetverbranding naar spieropbouw voor hem effectiever is gebleken.

Als beloning voor hun harde werk en toewijding mogen beide sporters een Gymlokaal shirtje en een sportvoeding pakket in ontvangst nemen, wat ze met veel enthousiasme waarderen. Deze erkenning en beloning vormen een mooie kroon op hun inzet en prestaties.

Ben jij nou ook geïnteresseerd in een Gymlokaal shirt of het gebruik van sportvoeding in onze boutique? Informeer bij één van onze trainers voor meer informatie!

Andere nieuwsberichten