Groepslessen

Welkom bij het Gymlokaal, waar fitness meer is dan alleen een workout. Ons uitgebreide aanbod van groepslessen staat centraal in onze missie om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken, terwijl je geniet van de energie en ondersteuning van gelijkgestemde individuen.

Bootcamp

Op woensdagavond om 19:30 staat er een energieke en motiverende bootcamples gepland die je absoluut niet wilt missen! Deze wekelijkse bootcampsessie is ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitness te verbeteren, terwijl je samen met andere deelnemers werkt aan het bereiken van je fitnessdoelen.

 

Onze ervaren en enthousiaste instructeur staat klaar om je door een gevarieerde reeks oefeningen te leiden, waaronder hardlopen, krachttraining, intervaltraining en nog veel meer. Elke sessie is anders, wat de training spannend en effectief houdt.

Flexibiliteit training

Ben je op zoek naar een manier om je lichaam soepeler te maken, stress te verminderen en je algemene welzijn te verbeteren? Dan is onze wekelijkse flexibiliteitstraining precies wat je nodig hebt! Deze sessies zijn gericht op het vergroten van je lenigheid en het bevorderen van ontspanning, en ze zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

 

De voordelen van flexibiliteitstraining zijn talrijk. Het kan helpen bij het verminderen van spierpijn en stijfheid, het voorkomen van blessures, het verbeteren van je sportprestaties en het vergroten van je algehele gevoel van welzijn. Daarnaast biedt het een welkome ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven, en de rustgevende sfeer tijdens onze sessies helpt je om te ontspannen en op te laden.

Haltertraining

Haltertraining is een krachtige vorm van lichaamsbeweging waarbij je losse gewichten, in de vorm van halters, gebruikt om je lichaam te versterken en te transformeren. In tegenstelling tot sommige andere fitnessapparaten, zoals machines, biedt haltertraining een unieke ervaring waarbij je volledige controle hebt over het gewicht en de beweging. Het vindt plaats in de vrije ruimte van de trainingsruimte, wat betekent dat je leert omgaan met deze losse gewichten op een zeer persoonlijke en functionele manier.

Fit en vitaal

De training is gebaseerd op laagdrempelige circuitvorm waar wordt gewerkt aan balans, mobiliteit, coördinatie, kracht en conditie. Naarmate je ouder wordt lever je langzaam maar zeker wat in op deze punten (denk aan fiets ongelukken bij ouderen, of mensen die van de trap vallen etc.) Daarom is het juist goed om dit zolang mogelijk te blijven trainen om zo fitter en vitaler door het leven te kunnen.

 

Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.