Fitness Lent (nieuw)

HET PARAMEDISCH- EN SPORTCENTRUM VOOR IEDEREEN!

Het Gymlokaal Lent is een sportschool met een nieuwe verfrissende kijk op fitness. Waar Lifestyle Coaches voor jou persoonlijke en hoogwaardige (fitness) trainingsprogramma’s maken. Een sportschool waarin persoonlijke begeleiding gecombineerd wordt met onder andere de nieuwste trainingstechnieken voor fitness op maat in 30 minuten. We werken onder andere met state of the art fitnessapparatuur van EGYM. Deze gebruiken we als persoonlijke motivators om je meer flexibiliteit, kracht, stabiliteit en conditie te geven. Alles voor een nieuwe en betere kijk op een stabiel, sportief en gezonder (sport)leven. Zelfs als je denkt dat fitness niets voor jou is, willen wij graag je mening doen veranderen!

HET GYMLOKAAL LENT: MEER DAN EEN FITNESSCENTRUM OF SPORTSCHOOL

We zijn een sfeervolle sportschool waar persoonlijke aandacht en resultaatgerichte professionele training gecombineerd wordt met de nieuwste (digitale) trainingstechnieken. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Na je training kun je bijkomen onder het genot van een drankje in onze gezellige koffiehoek. Waarna je met een glimlach onze sportschool verlaat.

FITNESS VOOR IEDEREEN!

Wanneer je kiest voor het Gymlokaal Lent kies je voor persoonlijke begeleiding, deskundige Lifestyle Coaches, een sfeervolle sportschool, resultaatgerichte 30 minuten trainingen met zeer overzichtelijke abonnementen. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training aan.

Wij onderscheiden ons met professionele fitness begeleiding op de vloer van hoog opgeleide fitness instructeurs en personal trainers. Deze creëren voor u een op maat gemaakt trainingsprogramma. Hierdoor raakt en gemotiveerd en krijgt u meer kennis over fitness en is de kans op uw gewenste resultaat groter is dan ooit!

Sinds 2001 is de fitnessdeelname in Nederland gestaag gegroeid. Waar in 2001 nog 12 procent van de 12-79- jarigen wekelijks aan fitness deed, lag dat aandeel in 2016 op 21 procent. In absolute aantallen doen 3 miljoen Nederlanders van 12-79 jaar wekelijks aan fitness. Wij streven ernaar om dit percentage te verhogen voor een gezonder en vitaler leven voor mensen in Nijmegen Noord, Oosterbeek en Lent. Bij het Gymlokaal Lent kun je veilig en op maat gemaakt fitnessen. Krachtsport, cardio trainen, voeding en functional trainen behoort onder andere tot onze mogelijkheden.

SPORTSCHOOL IN LENT

Ben je op zoek naar een sportschool in Lent met persoonlijke begeleiding, kleine groepen of echt personal training? Bij het Gymlokaal Lent kun je sporten op een plek waar het weer leuk wordt om te fitnessen! Ook biedt het Gymlokaal Lent extra aandacht voor ouderen die doormiddel van fitness hun lichaam graag zo vitaal mogelijk willen houden.

HEB JE INTERESSE IN FITNESS IN LENT?

Heb je al interesse om jezelf in te schrijven bij onze sportschool? Bij Het Gymlokaal Lent ben je altijd welkom om even te komen kijken in onze sportschool voor een vrijblijvende introductie.
We hebben een mooie locatie in Lent in het sportcentrum de Triangel.  Hier laten we je graag kennis maken met onze manier van persoonlijke fitness met begeleiding door vaardige fitness instructeurs, 
personal trainers en Lifestyle Coaches.