Enquête ‘Sportmassage’

marc

Enquête ‘Sportmassage’

De meeste van jullie kennen mij al, maar ik zal mij toch even in het kort voorstellen. Ik ben Marc Schasfoort en loop stage bij het Gymlokaal. Op dit moment zit ik in het examenjaar van mijn CIOS opleiding. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende keuzedelen afgerond, waaronder sportmassage. Voor mijn examenopdracht wil ik onderzoeken of er behoefte is, onder de leden van het Gymlokaal, aan sportmassage.

Wat kan u verwachten:
Sportmassage voorkomt blessures en werkt herstel bevorderen. Iedereen heeft wel eens last van strakke spieren door overbelasting, onvoldoende herstel na een training of zware inspanning. Door regelmatige sportmassages deel uit te laten maken van uw trainingsschema gunt u uzelf een optimale conditie te krijgen en te behouden.
Met medical taping ondersteun je een spieractiviteit en de functie van een gewricht voor sneller herstel en om blessures te voorkomen.

Om af te kunnen studeren heb ik uw hulp nodig. Zou u de enquête willen invullen voor 1 april 2023? Het kost u maar 2 minuten van uw tijd.

Enquête link: https://nl.surveymonkey.com/r/CB6LLY6

Alvast enorm bedankt.

marc@gymlokaal.com

Andere nieuwsberichten