Daluren lidmaatschap

daluren 2.0

Een nieuw soort lidmaatschap bij het Gymlokaal! Dit lidmaatschap is perfect voor diegenen die zelfstandig willen trainen met een voorkeur voor rustigere tijden. Profiteer van een gereduceerd tarief vergeleken met volledige lidmaatschappen. Hieronder vind je de details:

Lidmaatschap Kenmerken:

Dit lidmaatschap geeft je toegang tot het gymlokaal tijdens de daluren, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Dit is een ideale tijd voor diegenen die de voorkeur geven aan een rustige omgeving en zelfstandig willen trainen. Tussen 10:00 en 12:00 uur zal er wel begeleiding zijn en heb je dus de mogelijkheid om vragen te stellen. In het weekend heb je de mogelijkheid om te sporten tussen 12:00 uur en 14:00 uur. Op deze tijden zijn er trainers aanwezig om je te ondersteunen/vragen te beantwoorden.

Toegang tot Faciliteiten: Je hebt volledige toegang tot al onze fitnessfaciliteiten tijdens de daluren. Of je interesse nu uitgaat naar krachttraining (Egym en vrije ruimte) of cardio, onze faciliteiten staan tot je beschikking. Ook zal er net als bij alle andere lidmaatschappen een 3 maandelijkse meting plaatsvinden.

Kosten

Het daluren-lidmaatschap is beschikbaar tegen de volgende prijzen:

  • Flex daluren €61,50
  • 12 HGL daluren €51,00
  • 18 HGL daluren  €46,00

Het is echter niet mogelijk om je 12 of 18 maanden lidmaatschap te switchen naar een Flex lidmaatschap. Je kunt je eenvoudig aanmelden bij onze receptie of via de mail (info@gymlokaal.com)

Andere nieuwsberichten