Nieuwe stagiaire Daan Jansen

Mijn naam is Daan Jansen, ik ben 21 jaar oud en volg de opleiding Sport en Bewegen aan ROC Nijmegen. Ik zit in het laatste (derde) jaar. Na deze opleiding wil ik graag de opleiding Fysiotherapie doen aan de HAN. Ik woon in Wijchen met mijn ouders, zusje en mijn hond Marley. Ook heb ik een vriendin, met wie ik al 1,5 jaar gelukkig samen ben. Ik heb een bijbaantje bij Domino’s Pizza, waar ik al 4,5 jaar werk als bezorger en shiftmanager. Hier heb ik ook een hele leuke vriendengroep ontmoet, met wie ik al meer dan twee jaar gezellige dingen doe.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag bij SC Woezik op woensdag en zaterdag, waar ik speel in de JO23-3. Daarnaast game ik graag, ga ik soms naar de sportschool en heb ik een grote LEGO-collectie. Ik heb ervaring in het begeleiden van ouderen en kinderen met gedragsproblemen. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij de Kloostertuin in Groesbeek en het Pro College in Wijchen.

Momenteel ben ik bezig met de voorbereidingen voor een Summercamp in Amerika, waar ik als begeleider (counselor) mensen met een handicap van jong tot oud de hele dag zal verzorgen en begeleiden tijdens activiteiten.

Ik hoop dat ik me hiermee goed heb geïntroduceerd en kijk er erg naar uit om het komende jaar met jullie samen te werken!

Andere nieuwsberichten