Lid van de maand

Lid van de maand joost

Joost is uitgeroepen tot lid van de maand en daar is hij zeer door vereerd. Zijn reis naar deze erkenning was allesbehalve eenvoudig. Joost heeft namelijk een lang traject van intensief revalideren en sporten achter de rug. Het begon allemaal met een hardnekkige achillespees- en enkelblessure, waarvoor hij onder behandeling was bij fysiotherapeut Sammy. De enkelblessure bleek zo ernstig, dat een operatie noodzakelijk was.

Na deze operatie begin Joost aan een intensief herstelprogramma. Hij trainde fanatiek bij het Gymlokaal om zijn fysieke conditie terug te krijgen en verder te verbeteren. Daarnaast schakelde hij de hulp in van ProFitt. Dit alles deed hij met één groot doel voor ogen: voor de zeventiende keer de Nijmeegse Vierdaagse uitlopen, een prestatie die hem na aan het hart ligt.

Dankzij zijn vastberadenheid, doorzettingsvermogen en de professionele begeleiding van Sammy (MMfysio), Het Gymlokaal en ProFitt, slaagde Joost erin om weer volledig fit te worden. Zijn harde werk en toewijding wierpen hun vruchten af: hij voltooide de afgelopen Vierdaagse opnieuw met succes.

Als erkenning voor zijn indrukwekkende inspanningen en prestaties werd Joost bekroond met de titel ‘lid van de maand’. Deze onderscheiding werd extra bijzonder gemaakt door de uitreiking van een sportshirt van het Gymlokaal, een symbool van zijn toewijding en de steun van de gemeenschap die hem heeft geholpen zijn doelen te bereiken.

Via deze wil Joost MMfysio, Het Gymlokaal en ProFitt graag ontzettend bedanken. Langskomen is laagdrempelig, de sfeer is altijd goed en de betrokkenheid is groot. Doel wordt nu om deze lijn vast te houden en door te trekken. Op naar de volgende Vierdaagse!

Andere nieuwsberichten